София, бул. Ситняково 39А

Соларно Студио Файърсън

В топла, уютна и приятна обстановка процедури на високо ниво на атрактивни цени.

Разполагаме с Вертикални турбо солариуми, оборудвани с едни от най-висококачествените лампи, които задължително се подменят значително преди изтичането на препоръчителните часове на работа. Предлагаме богат избор от соларна козметика за различни типове кожа, която спомага за по-бързо образуване на тен, като своевременно се грижи за кожата, като я поддържа млада и красива. Отървете се от нервното напрежение, стреса и интелектуалната преумора. Подарете си сияен здравословен тен, заредете се с красота и изпълнете Вашите летни блянове. Употребата на солариум има много положителни ефекти върху човека и неговото здраве. Освен красив загар, слънчевите лъчи подпомагат производството на витамин D3,  осигуряващ здрава костна система. Доказано е благоприятно въздействие при употреба на солариум при жени, страдащи от остеопороза. Хора с болки в мускулите и ревматизъм, изпитват сериозно облекчение след курс соларни процедури. Солариумите влияят благоприятно върху кръвното налягане, нивото на холестерола и метаболизма. Хората, ползвали солариум са по-енергични, с по-добро настроение, а това е отличен начин за борба със стреса, апатията и умората, разбира се, да не пропускаме и множеството им козметичните предимства.

В нашето соларно студио Ние поддържаме безупречна хигиена, за което се грижи квалифициран персонал, готов да откликне на всички ваши въпроси. Извършва се ежеседмична техническа профилактика на соларните апарати. Налице са всички сертификати необходими за вашата безопасност и комфорт.

За Вас остава само да се наслаждавате на ефективното добиване на тен. За клиентите изчакващи своя ред е осигурен безплатен безжичен интернет.

За Вашето удобство Ние работим понеделник до събота включитено, като предлагаме възможност за записване на предварителни часове в удобно за Вас време, като така може да се възползвате и от специалната отстъпка (0.77 лв/мин)

Предлагаме ежедневни неустоими промоции за всички, като на редовни клиенти предлагаме специални и атрактивни изненади.

Направете разликата.

 Соларно Студио Файърсън
 

* Соларно студио Файърсън приема плащане с Bitcoin и други криптовалути. Може да ползвате криптовалута, за закупуване на всички стоки и услуги предлагани от Нас.

София, бул. Ситняково 39А

Солариум и Тен
Соларно студио Файърсън

Предплатени Клубни Карти

40 минути

60 минути

100 минути

140 минути

Работно Време

Контакти

Понеделник – Петък
09:30 – 20:00
Събота
10:30 – 20:00
Неделя
Почивен Ден
София, бул. Ситняково 39А
тел: (+359) 878 478 993
тел: (+359) 887 778 595